Pand of portefeuille verkopen?

Bij Beleggingsfinanciering.nl hebben wij een groot netwerk. Hiermee kunnen wij u helpen bij de verkoop van uw pand of portefeuille. Verkoop van een beleggingspand of –portefeuille is namelijk niet hetzelfde als een ‘gewoon’ huis.

Groot netwerk

Verkopen zonder zorgen

Sneller uw pand of portefeuille verkocht

Ondersteuning tijdens alle processen

Laat u adviseren zodat u het meeste uit uw verkoop haalt

Als bestaande belegger is het mogelijk om de huidige portefeuille uit te breiden. Hierbij kunnen we u helpen om als onafhankelijk adviseur te analyseren welke verstrekker als beste uitkomt en welke mogelijkheden er zijn.

Het voordeel van ons netwerk is dat de bereikbaarheid veel groter wordt, hierbij wordt de benodigde tijd voor het verkopen aanzienlijk verminderd. Uiteraard ondersteunen wij ook tijdens alle processen en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bent u opzoek naar een beleggingsfinanciering?

Bij Beleggingsfinanciering.nl zijn wij vaak in staat om tot 90% van de marktwaarde in verhuurde staat van het object of de portefeuille te financieren met bouwdepot. Dit is mogelijk voor financieringen vanaf € 50.000, zowel voor particuliere beleggers als zakelijk. Het is mogelijk om zelfs 50% aflossingsvrij te financieren en de rest af te lossen in een periode van 10, 20 of 30 jaar. Dit is een greep uit de mogelijkheden, graag komen wij in contact om voor u een maatwerkfinanciering te verzorgen op basis van uw wensen.

Daarnaast is het mogelijk om toekomstige huuropbrengst als onderdeel van het toets inkomen mee te nemen. Maak gebruik van het inventarisatieformulier om de mogelijkheden te bekijken, neem contact op voor meer informatie. Het is ook mogelijk om met onze berekentool uw financiering te berekenen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS ACTUEEL AANBOD?

Schrijf u in en u hoort direct als er nieuwe
objecten in de verkoop gaan