Ik wil investeren in vastgoed

Bent u op zoek naar een beleggingspand of wilt u een woning kopen voor uw (studerend) kind? Door middel van ons onafhankelijk advies en groot netwerk kunnen wij een pand vinden en de financiering verzorgen, denk hierbij aan woonhuizen, appartementen, recreatiepanden, bedrijfspanden en gemengde panden. Wij kunnen ook een bestaande portefeuille met panden (her) financieren. Wij bekijken de voorwaarden per verstrekker en kiezen het beste voor u uit. Dankzij ons grote netwerk zijn wij vaak in staat om tot wel 90% van de marktwaarde in verhuurde staat van het object of de portefeuille te financieren. De financiering kan vanaf € 50.000 en geldt voor een ieder.

Berekentool

Aankoopbedrag of geschatte marktwaarde

Maximaal mogelijk financiering 0

80% marktwaarde financiering

0

Rente:

3%

Aflossingsvrije hypotheek:

50%

Lineaire hypotheek:

10%

looptijd 10 jaar

Annuïteiten hypotheek:

20%

looptijd 30 jaar

Maandlasten eerste 10 jaar

0

0

0

Maandlasten na 10 jaar

0

0

0

Maandlasten na 30 jaar

0

0

0

U financiert 80% van de waarde

Aankoopbedrag

0

Overdrachtsbelasting 8%

0

Taxatie

Notaris

Advies

Aankoopprijs

0

Hypotheekbedrag

0

Benodigd kapitaal

0

Wij helpen u hier mee op weg!

Zoals eerder vermeld, zijn wij vaak in staat om tot 90% van de marktwaarde in verhuurde staat van het object of de portefeuille te financieren met bouwdepot. Dit is mogelijk voor financieringen vanaf € 50.000, zowel voor particuliere beleggers als zakelijk. Het is mogelijk om zelfs 50% aflossingsvrij te financieren en de rest af te lossen in een periode van 10, 20 of 30 jaar. Dit is een greep uit de mogelijkheden, graag komen wij in contact om voor u een maatwerkfinanciering te verzorgen op basis van uw wensen.

Daarnaast is het mogelijk om toekomstige huuropbrengst als onderdeel van het toets inkomen mee te nemen. Maak gebruik van het inventarisatieformulier om de mogelijkheden te bekijken, neem contact op voor meer informatie.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS ACTUEEL AANBOD?

Schrijf u in en u hoort direct als er nieuwe
objecten in de verkoop gaan