Ik wil een taxatie op mijn
huis of appartment

Beleggingsfinancieringen.nl kan financieringen regelen voor zowel de grote als voor de kleine vastgoedbelegger, daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor starters op de markt. Hierbij maken wij gebruik van ons grote netwerk van kredietverstrekkers en makelaars/taxateurs.

Eigen software

Groot netwerk

Alle mogelijkheden geanalyseerd

Financiering gerealiseerd binnen 6 weken

Alle mogelijkheden voor u in kaart

Bij Beleggingsfinanciering.nl zorgen wij voor de aankoop, financiering en taxatie van het object of portefeuille. Daarnaast hebben wij onze eigen software waarbij de actuele voorwaarden van alle maatschappijen waarmee wij samenwerken beschikbaar zijn. Op deze manier kunnen alle financieringsmogelijkheden geanalyseerd worden in combinatie met een calculatie en een overzicht van de gegevens met een lijst van taxateurs. Een financiering is meestal gerealiseerd binnen 6 weken.

Bent u opzoek naar een beleggingsfinanciering?

Bij Beleggingsfinanciering.nl zijn wij vaak in staat om tot 90% van de marktwaarde in verhuurde staat van het object of de portefeuille te financieren met bouwdepot. Dit is mogelijk voor financieringen vanaf € 50.000, zowel voor particuliere beleggers als zakelijk. Het is mogelijk om zelfs 50% aflossingsvrij te financieren en de rest af te lossen in een periode van 10, 20 of 30 jaar. Dit is een greep uit de mogelijkheden, graag komen wij in contact om voor u een maatwerkfinanciering te verzorgen op basis van uw wensen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS ACTUEEL AANBOD?

Schrijf u in en u hoort direct als er nieuwe
objecten in de verkoop gaan