Ik wil investeren in vastgoed

Bent u op zoek naar een beleggingspand of wilt u een woning kopen voor uw (studerend) kind? Door middel van ons onafhankelijk advies en groot netwerk kunnen wij een pand vinden en de financiering verzorgen, denk hierbij aan woonhuizen, appartementen, recreatiepanden, bedrijfspanden en gemengde panden. Wij kunnen ook een bestaande portefeuille met panden (her) financieren.

Wij bekijken de voorwaarden per verstrekker en kiezen het beste voor u uit. Dankzij ons grote netwerk zijn wij vaak in staat om tot wel 90% van de marktwaarde in verhuurde staat van het object of de portefeuille te financieren. De financiering kan vanaf € 50.000 en geldt voor een ieder.

Beleggen in vastgoed

Portefeuille uitbreiden

Aantrekkelijke voorwaarden en rentetarieven

Maatwerkfinanciering op basis van uw wensen

Portefeuille uitbreiden of herfinanciering nodig?

Als bestaande belegger is het mogelijk om de huidige portefeuille uit te breiden. Hierbij kunnen we u helpen om als onafhankelijk adviseur te analyseren welke verstrekker als beste uitkomt en welke mogelijkheden er zijn.

Indien u reeds al een (beleggings-)financiering heeft, kunnen wij u van dienst zijn door middel van het aanbieden van herfinancieringen tegen aantrekkelijkere voorwaarden en rentetarieven.

Wij helpen u hier mee op weg!

Zoals eerder vermeld, zijn wij vaak in staat om tot 90% van de marktwaarde in verhuurde staat van het object of de portefeuille te financieren met bouwdepot. Dit is mogelijk voor financieringen vanaf € 50.000, zowel voor particuliere beleggers als zakelijk. Het is mogelijk om zelfs 50% aflossingsvrij te financieren en de rest af te lossen in een periode van 10, 20 of 30 jaar. Dit is een greep uit de mogelijkheden, graag komen wij in contact om voor u een maatwerkfinanciering te verzorgen op basis van uw wensen.

Daarnaast is het mogelijk om toekomstige huuropbrengst als onderdeel van het toets inkomen mee te nemen. Maak gebruik van het inventarisatieformulier om de mogelijkheden te bekijken, neem contact op voor meer informatie. Het is ook mogelijk om via de volgende link uw financiering te berekenen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS ACTUEEL AANBOD?

Schrijf u in en u hoort direct als er nieuwe
objecten in de verkoop gaan